Блохи
Аналітика аналітики

Звичайно добре було б поговорити про гігієну і все таке, але в даній статті мова піде не про це. У фільмі «Cloud Atlas», є чудова фраза: надії на те що вони нас почують не більше блохи, але ж і від бліх не так просто позбавитись…. Є таке поняття, як ймовірність подій, і з моєї точки зору вона завжди 100%. Так, ви не помилились, саме 100%.


Як на хлопський розум, всі події мають свої причини, і тому варіативність, що збудеться є 100%, ми часто можемо просто не бачити повної картини і передумов події. Те, що ми не усвідомлюємо якоїсь частинки всесвіту не значить, що це на нас не впливає, це лише означає, що ми не знаємо всіх факторів які на нас впливають.


Підказкою для підтвердження цієї думки є улюблена фраза нашого народу: «могло бути гірше». Бо якщо проаналізувати, то й дійсно, в багатьох речах, могло бути гірше, а всі наші проблеми, можна вирішити за місяць, просто якимось дивним чином нам не вистачає мотивації. Скептики розкажуть про випадковості, але на перевагу їм можу сказати, що випадковість є випадковістю лише з нашої точки зору, тому що десь і для когось, це абсолютно передбачувана подія. Найчастіше, аби дійсно взнати шанси на подію, нам просто не вистачає інформованості, чи інших точок зору.

Насправді в таких питання усе зводиться до банальної спроби. Навіть з лотереєю, просто купивши білет, ви можливо завтра станете мільйонером, або хоча б виграєте гривень 5, щоб попити каву. Звичайно грати регулярно то зло, а десь раз під настрій, то навіть файна штука. Спроба почасти не коштує багато, не треба ні зусиль, ні ресурсів, а просто спробувати. І зазвичай, при таких от невинних спробах і виникають одні з найкращих речей в світі. Для прикладу, ми часто шукаємо роботу, яку потім ненавидимо, а кохання ми зустрічаємо у випадкових усмішках десь в магазині чи на шашликах у «друзів друзів».


Ніколи не варто відмовлятись від простих і невинних речей, часто вони в собі нові можливості від яких іноді паморочиться в голові, а починається все часто з маленьких і непомітних подій типу походу на каву чи залишеного оголошення, або випадкової розмови чи навіть усмішки.

©Zlit 2012ОновленняКонтакти