Знаки гороскопу
Аналітика аналітики

В нинішню епоху стало особливо чомусь актуальним вірування, в те що розташування зірок в мить нашого народження щось таки та вирішує. Навіть більшість людей взнавши дату народження одразу згадують фрази з гороскопів. 

Хоча як на мене, то недоумки є скрізь, і судити по людях за їх знаком зодіаку, дещо неправильно. Але оскільки це так популярно, то пропонуємо свою версію трактовки знаків. Всі фрази і факти засновані на досвіді, та колоритних представниках кожного зі знаків.

Січень місяць і першими ми зустрічаємо козерогів.

Власне дуже працьовиті люди… Часом аж занадто раціональні, фраза хорошої подруги у якої чоловік козеріг: «Так звичайно в ліжку старається, і над помилками працює, але секс по графіку, щоб не заважав роботі, то вже туфта…». Ще одна з рис козерогів, це доволі простий та добрий гумор. Я б сказав, що це зручні люди в плані сімейного життя, завжди знаєш, шо за всім прослідковано. Також у всіх козерогів здебільшого неконфліктний характер. Як на мене годяться для всього крім пригод, бо вони того не переносять.

Водолії

Ну, я і сам водолій, а також ManeNebula, в нас теж водолій. Що я можу сказати точно, так це шо ми …особливі) По перша ця ідея фікс, що все в світі можна пояснити, і ми таки пояснюємо, не завжди правильно, але пояснюємо… Вроджений азарт, непереварювання рутини, неординарні ідеї і вчинки, роблять нас неадекватними і непередбачуваними. Взагалі то, в нас мінус це не визнавання правил і рамок, а ще запал і бажання встати на роги, яких у нас нема… І останнє з вмінь, це сухими виходити з води, і робити все по ходу. Так планування то не наше, але ми страшні в імпровізаціях. А загалом, нам самим цікаво, бо не відомо що наступним ми витягуємо з капелюха своєї підсвідомості, яка подекуди нагадує генератор випадкових чисел.

Риби

Загалом доволі суперечливий знак. По статистиці з них вийшло найбільше злочинців, і я вам скажу, є в них шось кримінальне. З рис які подобаються, це сталева просто воля і дика цілеспрямованість. Часом правда їх заносить, але ж ніхто не ідеальний. Ще вони десь глибоко в підсвідомості все таки владики, якщо не завойовують всесвіт, то коханих їм людей завоювати вдається, і від риб мало хто втікав живим. З досвіду хорошого друга, дівчина риба, то та яка методично з вас вижме всі соки, воно то файно, але має бути дозованим. А взагалі риб варто набирати в армію, або вчителями в школи, що в принципі одне і те саме.

Овни.

Чомусь так і кортить назвати баранами, але не за якості, а за кармічну вдачу знаходити пригоди на свої другі 90. Часом просто загадка, звідки в них те вміння влазити в історії. Власне з овнами дружу, бо вони вміють знаходити пригоди, а це діло  я люблю. Є в них риси дуже шикарні, це працьовитість, цілеспрямованість, вони все доводять до кінця. Ще в них завжди живе якась емоція, можливо щоб гору взяв мозок. Загалом файні коханці(дівчата то точно, перевірено), і шикарні друзі. А ще шикарна штука, коли овен – ще й холерик, то взагалі поєднання, яке радує і вражає: чудо тип бійцівського характеру, який сам собі створює проблеми, ще й сам вирішує…

Тільці

Ну, загалом нудноваті люди, а ще їм вічно все не подобається, вічно люблять депресії. З позитивних рис, що в побуті вони, як козероги, але ж працювати з ними на відміну від козерогів, то ніяк… Ще таке враження що їм передалось весняне божевілля, завжди хочуть мати все і одразу, а ще люблять помотати нерви. Взагалі це мабуть єдиний знак, з яким особисто в мене знайомства добром не закінчувались.  Хоча в творчості, доволі толкові люди, але якшо ви вмієте абстрагуватись від всього іншого.

Близнюки

Чуючи слово Близнюки, хочу сказати «здоров, браття». Коли в компанії водолії і близнюки гульня може тривати від трьох днів до років сімдесяти, довше просто не живуть…  Загалом багато в чому як і водолії, дуже життєрадісні, метикуваті. Правда непостійні, але то буває. Працювати з ними легко, бо є запал, а ще вони прості в спілкуванні та побуті, рідко коли у близнюків улюблена страва то фуагра, зазвичай – просто смажена картопля… Ще якшо у вас друзі близнюки - поїдьте куди-небудь автостопом, вам буде що розказати внукам, хоча, якщо дружите з близнюками то вже певно, є що… Загалом, якби не розгільдяйство були б ідеальні люди, але з ідеальними то було б надто нецікаво…

Рак

Більш невпевнених в собі людей я не знаю. Вічно все не так, і не на всі 100, але паскудники самі навіть не рухаються. Для раків дуже важливо шоб все було пристойно і в рамках правил, і тому витримати то досить довго, доволі таки важко. Хоча в них часто просто золоті руки, при чому то не залежить від вибору професії, доволі таки терплячі, іноді навіть пофігістичні люди. Їм завжди треба надто самовпевнена половинка, і вони то згладять. Ще мені подобається то як влаштовують раки побут, або навіть робоче місце, то завжди чисто, охайно і шикарно. З них виходять хороші працівники, правда деякі суб’єкти більше нагадують рабів.

Леви

Леви, то незрозумілий, але кайфовий знак. Самовпевнені, егоїстичні і часто безпричинно жорстокі, але все таки класні і гарячі. Дівчина лев - то хороше стерво , але ж засумувати не дасть, вічно у них буде шось відбуватись. Дружити з ними кайф, вони будуть влаштовувати вам гулянки, в обмін на комплімент, що вони вміють то влаштовувати. Вічні бійки, історії і загули це ще невсе; є ще інша сторона, де леви толкові керівники, вміють тримати колектив разом і стоять за нього горою. Але в них є одна слабкість, коли доходить до справ сердечних, дуже бояться що то зіпсують, а так… А так шикарні люди…

Діви

Маньяки, вони і в Африці маньяки. В мене серед викладачів у вузах було Дів, і я вам скажу, маньячелли ще ті, особливо, якщо викладають математику. Хоча в побуті то просто рай з ними жити, по господарству знають і вміють абсолютно все. Паннічно люблять правила, і тому, мабуть навіть переважно зраджують або не зраджують в залежності від того, що їм кажуть, годиться так робити чи ні. Ще з дів виходять просто неймовірні фанатики. Хоча якшо ви ушлий лев, то маючи дружину діву, ви матимете спокій і комфорт, тому шо після хорошого сексу дівам до лампочки все на світі.

Терези

Чомусь терези, як на мене, двоякий знак, з вигляду освічені люди, часто цікавляться театром, модою та хорошою музикою, але абсолютно невмілі в побуті. То взагалі просто катастрофа. Знати всі твори художників епохи відродження і не вміти вибрати нормального сала на ринку.Знову ж таки відсутній запал та азарт. Хоча, якщо ви живете в академічних колах, то для вас найкращий партнер, бо вони академічні кола, та кола еліти вони люблять як ніщо інше, при чому навіть не пижитись там, а просто бути на потрібній орбіті.

Скорпіон

Мені взагалі, то щаститьна цей знак. Сестра скорпіон, дівчина… Файний знак, всі кого я знаю дуже емоційні, часом жорсткі, але ж, з ними так цікаво. По-перше, це люди, які бережуть свої домівки та рідних, по друге це люди обов’язку, їх правда часом заносить, але то не смертельно, хто ж із на с не грішний. А ще є по секрету вам скажу, якщо ви хлопець - заведіть дівчину скорпіона, ви будете просто здивовані тим, що вона вам покаже. Загалом позитивний знак, якщо ви любите екстрим та нелегкі задачі, або просто любите коли цікаво і не прямолінійно, тоді скорпіони, то для вас. А шалапутним юнакам типу мене пораджу, знайдіть дівчину скорпіона і вона з вас зробить людину

І останні - то стрільці.

Загалом доволі агресивні та пробивні люди. Але часто їм не вистачає запалу, а часто вони про себе надто високої думки. Хоча самі по собі після другого кухля пива, просто любо дорого з ними ляси 

точити. Загалом практичні та принципові, біда шо принципи часто із заносом… Зате розумні, але часто не вчаться на своїх помилках і тому по граблях у них святкові марші.. А ще стрільці файні друзі, особливо якшо найкращі, таке нещастя завжди підтримає вас, коли ви підете воювати з млинами вітряними. Приємні люди.

Загалом все, може про когось написав не надто файно, ну так я на всіх намагався нагадити, а загалом будьте собою і не партесь про знаки, кожен з нас індивідуальна цікава краплинка світу.

Щастя всім вам:)


©Zlit 2012ОновленняКонтакти