Швидкість, інший погляд
Аналітика аналітики

Хочу поговорити про швидкість… Вже згадувалось про швидку їзду. Проте згадувалось про їзду на чотирьох колесах. Я ж прихильник подорожей на двоколісному транспорті - обожнюю мотоцикли. Стосовно їзди на мототранспорті існують деякі стереотипи, ніби мотоцикли - це небезпечний та легковажний транспорт, на мотоциклах ганяють безголові підлітки, що стає причиною безлічей аварій з людськими жертвами. Все це правда, не можу не погодитись з вищесказаним. Але також скажу, що життя також може закінчитись в будь-яку мить навіть при необережному поводженні з електроприладами чи іншими речами. Веду до того, що у всьому повинна бути межа обережності.

Із нинішнім рівнем розвитку машинобудування і науково-технічного прогресу загалом, існує велика кількість марок, моделей, класів і типів мотоциклів. Не маю на меті забивати цими речами голову, все можна знайти в інтернеті. Хочу розповісти єдине і найважливіше для мене..

Для мене в мотоциклі має значення все – зовнішній вигляд, маневреність, швидкість і звук двигуна. Щоб зрозуміти всю красу їзи на мотоциклі, безперечно необхідно спробувати. Правда одна справа їхати в якості пасажира, і зовсім інша – кермувати цим чудом=)
Зауважу, що навіть найдосвіченіші наїзники залізних коней вкрай невпевнено відчувають себе на задньому сидінні. А коли руки на кермі, тебе не полишає відчуття впевненості і повного контролю над процесом.

Коли сідаєш на свого залізного коня тебе наповнює цілий спектр відчуттів. Цей злегка глухий і гучний звук двигуна, що працює в ритмі твого серця; вітер, який і не заважає і не допомагає твоїй подорожі. Цей вітер…він наче просто мчить поряд із тобою, такого в салоні чотириколісного автомобіля не відчути ніколи. На мотоциклі вся швидкість твого руху відчувається так, що перехоплює подих, і чергова порція адреналіну у твоїй крові змушує серце битись ще частіше.
Люблю їздити зграєю по кілька «вершників») Це дарує відчуття розуміння і своєрідної єності. Такі от поїздки за своїм духом поібні до чогость середньовічного, на зразок швидкої атаки кінноти під час бою. Словом, цитуючи Ентоні Хопкінса у фільмі «Найшвидший індіан» : «Кілька хвилин твого життя бувають цікавіші, ніж у багатьох все життя».

Але щоб відчути все те прекрасне, коли мчиш на двох колесах і в повній мірі отримамуєш насолоду від життя; коли твій двоколісний друг і ти стаєте одним цілим, необхідно підібрати його модель і клас особисто під себе. Я давно закохався в мотоцикли класу «Кафе рейсер». А саме витвір мистецтва британської марки Тріумф, мотоцикл Тракстон.

На завершення скажу, що усе це необхідно супроводжувати неймовірною обережністю і уважністю. Аби всі стереотипи про швидкісну їзду на двох колесах не мали до вас ані найменшого стосунку)) Удачі!

©Zlit 2012ОновленняКонтакти