Емоційність
Аналітика аналітики

Декілька днів тому у нас в групі, був коментар до попередньої статті, який власне і є причиною появи цього матеріалу.


Емоційність. Дехто вважає цю рису невимовним даром, інші вважають, що це заважає жити. З власного досвіду можу сказати, що зазвичай дівчата, грішать тим що їх емоції заважають їм жити. Звичайно емоційність не розподіляється за статевою ознакою. Серед хлопців теж бувають доволі емоційні «кадри», просто хлопцям частіше всього, то просто "до лампочки". Більшість є такими якими є, і їм все рівно, чи приносить то проблеми (хоча часто приносить при тому на «п’яту точку»).
Ситуація з дівчатами дещо інша. В силу того що дівчата, то дівчата, емоція, яка виникає миттєво пов`язується з усіма роками життя починаючи з народження, і миттєво підтягує за собою все, що знайде «по дорозі». Як з тим справитись, оце задачка.


Але як на хлопський розум, то вам дівчата варто у кожній такій ситуації будити своє жіноче начало, яке зазвичай є мудрим, і завжди підкаже вихід. Наприклад: коханий накосячив, можна традиційно закотити істерику, чи не говорити з ним, але хіба є то вихід.


На мій, знову ж таки хлопський розум, зробіть наступне: поцілуйте його, влаштуйте незабутню ніч, а потім ранком усміхаючись скажіть «оскільки ти в мене така радість накосячило, поки не заслужиш - більше такого не побачиш», гарантую два дні його пофігізму, а далі ви просто не повірите на що ваш коханий здатний. І от коли ви будете ставити ультиматум чи насолоджуватись його наслідками, ото будуть і файні емоції, і збережені нерви, і ваш кавалер буде дивитись на вас як кіт на м`ясо, бо загадка здатна з дівчини зробити королеву.


Тепер візьмемо іншу ситуацію, вам дали наганяй по роботі. Ну з ким не буває? Влаштуйте собі ввечері похід з подругами на каву чи у спа-салон, або просто пройдіться ввечері насолоджуючись тим, що ви не на роботі. Просто деякі речі не варті нервів. А прогулянка чи відпочинок замістять зіпсований настрій хорошим.
Є ще мільйон ситуацій коли вами починають володіти емоції, в такі моменти варто пам’ятати, що Бог не дарма дав вам голови на плечі, а в них мудрості. Також я розумію що деколи з емоціями важко, але назвіть хоч одну хорошу річ в житті, яка є легкою?! І не грішіть на емоції, вам вони дані для того, щоб ви ставали прекрасними коханими, вірними дружинами і люблячими матерями.

©Zlit 2012ОновленняКонтакти