Аналітика аналітики… Політика
Аналітика аналітики

Аналітика  аналітики…  Першим чином, політика… Просто там є що аналізувати, отож, почнемо.


По-перше, вибори – це не так вже й погано, як ми думаємо. Так, гроші лються рікою, вкрадені гроші, але ж вони не йдуть невідомо, а людям, які стоять в наметах, працюють в штабах, або студентам. які на вулицях роздають листівки.


По-друге, багато людей отримують роботу, і, що найприємніше для нас, простий народ починає красти і намахувати майбутніх намахайлів у верховній раді. Не те щоб кандидати були поганими людьми, ні… Просто коли кандидати стають депутатами, от тоді то і починаються веселощі.


По-третє, саме нинішнє, «нове» скликання Верховної Ради… Це точно буде яскраво і точно буде не сумно. Лише вдумайтесь: націоналісти і комуністи в одній посудині, це все буде нагадувати вибух шашки динаміту в цистерні з макаронами. На мою особисту думку їх загнали в парламент, щоб народу було на що дивитись. Просто є приказка, що народу потрібно хліба та видовищ, а оскільки з нашою економікою хліба багато не буде, то вирішили компенсувати видовищами. А найприкріше в цій ситуації, що люди вірять в ту біганину по колу.


Отже, бажаю нам трохи менше вірити в політику, а політикам щасливих ігор, така вже в них лайняна доля…

©Zlit 2012ОновленняКонтакти