Мрії, до неї так далеко
Аналітика аналітики
Це власне частина третя з циклу про мрії. Шлях. Ми маємо пройти шлях для того, щоб отримати те, про що маримо у снах. Так, нам доведеться пройти шлях. Він явно не буде простим і будуть на ньому всі елементи дороги в таке далеке село Львівської області – Засув.

Частина перша шляху – оптимістична. Початок. Ми не помічаємо нічого і здається, що мрія сяє нам за наступним рогом, і дістати її – справа досить малого проміжку часу. Початок – це завжди період  значного  оптимізму, сповненого терпіння та бажання,яке має майже магічну силу. Ну власне це варіант високого старту. Є ще низький, коли ваша мріє починає збуватись методом сніжного кому. Від чогось маленького, до великої мрії.

Частина друга – усвідомлення. На початку ми бачимо усе  в рожевих окулярах. Потім коли зявляються напрацювання і ми починаємо розуміти, що не все так файно як здавалось. Мрія починає віддалятись і закриватись від нас. І це вже питання нашої стійкості та холодного розрахунку. Більшість власне з гарячки починає посувати мрію в «далекий ящик», і з часом то стає кволою байкою про те, що ніколи вже не збудеться. А власне причина того – наша слабкодухість.

Частина третя – "руки опустились". Це неминуче.  Руки неодмінно опустяться, бо така людська природа. В цьому плані гарна аналогія – батарейка. Вона з часом втрачає заряд, але варто батарейку покласти в тепле місце, як заряд почне відновлюватись. Для нас, почасти, треба просто знайти соратників. Тих, хто по власній волі буде готовий пройти і вогонь, і воду, і лишитись з Вами на випаленій землі. Власне зі свого власного досвіду за мрії доведеться платити, і до того ж як у приказці «один в полі не воїн».

Частина четверта – сила. Якщо ми не дали руками опуститись, тоді ми отримаємо силу і надалі отримання бажаного – лише питання часу. Але і тут є підводний камінь – сліпота. Ми можемо стати сліпими і просто не побачити, як станемо жорстокими і почнемо переступати через інших. Власне, то камінь, бо через це можна розгубити все, що збирали свідому частину життя. Особливо часто це трапляється з мрією, яка має назву «розбагатіти».

Власне це все… Файного шляху Вам, і нехай ваші мрії збудуться;)
©Zlit 2012ОновленняКонтакти