Мрії, про шухлядки
Аналітика аналітики
В попередній статті ми говорили  про те, звідки беруться мрії. Тепер, як то кажуть, перейдемо до практики. Практика – це тоді, коли мрії з чогось ефемерного перетворюються в частинки реальності. Власне поговоримо про початок втілення.
Мрії, як і кожну добру справу, не варто починати втілювати в понеділок. Ну а якщо серйозно, то втілення мрії- це завжди рівняння. І невідомими там виступають: намальована картинка та наші можливості по її втіленню і час.

Почнемо з останнього. Час – хитрий дядько, який грає за нас або проти. Коли його катастрофічно не вистачає, і з часом ми втрачаємо можливості – то він проти нас. І навпаки, коли з часом ми встигаємо заробити грошенят, тоді час грає на нашому боці. Це варто чітко усвідомлювати. Якщо у Вас мрія підкорити Еверест, то після сорока він грає проти Вас. Бо в п’ятдесят хороший відсоток того, що по дорозі на Еверест, Ви кинете коні. А от наприклад, якщо мрієте про будинок і вам за сорок, то скоріш за все час грає на Вас, бо ви вже певно маєте солідну посаду і кожен рік приносить хороший процент грошей необхідних для того, щоб побудувати будинок.

Тепер про час і можливості. Ви маєте усвідомити чим Ви готові жертвувати заради мрії. Так, саме жертвувати. Бо часто заради мрії варто принести жертви. Як мінімум час, як максимум повернути життя зовсім в інше русло.Все і завжди має свою ціну – то основне правило. Як в мого похресника – він усвідомлював ціну години польоту. Ціна – це  півроку вечорів, коли треба вчитись і за всім слідкувати. Тому другий семестр, в нього майже самі трійки.

Мрії завжди будуть зїдати частину Вашого часу та й власне Вас самих. Найперше чим для того треба жертвувати – то сім`я або кохана людина. Так, першими під удар потрапляють вони, бо замість того щоб проводити час з ними – доведеться йти в гараж, на тренування, на навчання і т.д. Навіть з фінансової точки зору близькі недоотримають походу в кіно, ресторан чи подарунка.

І час. А в цьому питанні все взагалі схоже на гру в ва-банк, часу завжди стає все менше, і його не повернеш. Якщо ви думали, що у Вас мрія – машина. Всю молодість заробляли на неї. А тут бац і за років п’ять – сім, вона починає розвалюватись або просто вам уже не здається вершиною бажань. А років проведених на заробітках для того щоб її купити вже не повернеш. Цей момент також треба враховувати, бо це, мабуть, найкритичніша з точок на шляху до омріяного.

І останнє. Просто тверезо оцініть себе. Всі бачили на талант шоу людей, для яких сцена то мрія, але яких треба розстрілювати на дальніх підступах до сцени. Дивитись на то прикольно, але бути тим ідіотом – то якось геть не файно. Якщо вже хочеться, то краще піти не на кастинг, а в караоке бар. Там і так більшість уже під градусом, і Ви на сцені, і можете запалювати не гірше пресловутого Мацевка.

Власне, це основні моменти, а все інше, то ви вже додумаєтесь  самі. Будьте Конфуціями у здійснені своїх мрій, тобто втілюйте мрії думаючи і усвідомлюючи. 
©Zlit 2012ОновленняКонтакти