Успіх, успіх, успіх
Аналітика аналітики

Успіх, слово яке сьогодні частіше можна почути ніж «привіт». «Будь успішним», «успіхів тобі» - я б це переклав, як «будь задротом чувак»… Підійдемо до питання, як завжди «по-хлопськи».


Почнемо з визначення як у третьому класі. Успіх – більшість скажуть, що це гроші, слава, популярність і т.д. Це слова того, хто ніколи не мав нічого з вище перерахованого. Той хто мав гроші, розкаже, як це боятись то все втратити. Той хто мав славу, розкаже, як воно бути скрізь як голим. Той хто мав популярність розкаже, як це коли ти вічно одинокий, бо ти популярний чувак.

Колись людина яка має мільйони в мене раділа макаронам з тушонкою більше ніж всім подіям за останніх років п`ятнадцять. Він завжди багатий з охороною… А тут три майже студенти, просто запропонували йому макарони. Думаю він в той момент був готовий відмовитись від всіх грошей, щоб відчути себе знову вільним. Щоб знову вистачало десятки в кишені, а радість приносили макарони та зайчатина куплена в супермаркеті за п’ять з половиною гривень…


Слава… Свого часу ми виграли деякі кубки. Лежать ті кубки в мене в шафі десь біля пляшки з вермутом. Слава це добре перші п’ять хвилин, а далі стає сумно, та питання а що потім. І зрештою ставлення до вас. Ти вже не рівноправний з іншими, ти отримав статус, і тебе то часто доганяє і як цеглина лупить по голові. А так добре, коли ти це просто ти, без регалі ат медалей, і тебе просто називають по імені.

Популярність, ще гірше слави. Ти вже ніколи не будеш загадковим та просто собою. Всі все про тебе знають. Таке враження, що зранку забув вдягтись, коли вставав. І як тут не плюватись. А ще й до того з’являється багато-багато друзів. Але вони такі друзі, яких краще просто не мати. Бо при першому ж сигналі, друзі перетворяться в щурів. Популярна людина дала б багато щоб знову стати маленьким та невідомим.

Ви скажете, що є ті хто цим дорожать. О так, наркомани теж за шприц вбивати готові, але ж їх ніхто не жаліє. Гляньте на нашу еліту, це не еліта, а щурячі перегони під назвою «цар гори», а більше нічого. Цікаво, як такі люди просинаються років в шістдесят і, мабуть, тихо плачуть на руїнами своєї душі, яку вони продали демону, і отримали пустушку під назвою «успіх».


А тепер подивіться на батьків в свій день народження, і в них запитайте в чому успіх… Вони вам розкажуть набагато більше за тренерів та психологів…
Успіх, успіх, успіх, а я б краще обирав душу. Як не продати її, а все дуже просто, перед кожним кроком питати себе для чого ви то робите…

©Zlit 2012ОновленняКонтакти