Про чоловіків, мереживну білизну та шкарпетки у сандалях
Аналітика аналітики

Отож це моя спроба "на хлопський розум" описати типи чоловіків на прикладах одягу та взуття. Отож вмощуйтесь зручніше – ми розпочинаємо!

Тип перший: чоловіки-шарфи. Безкінечні, м`які та пухнасті, зігріють у негоду та захистять від вітру. З таким чоловіком надійно та комфортно. Одна біда – з ним не підеш до опери чи на віденський бал. Не впишеться такий чоловік в оточуючу атмосферу. Але як на мене – на біса той бал, коли поруч такий чоловік?

Є інший тип – шкарпетки у сандалі. Особисто мене дратують до чортиків, але комусь нормально. Такі чоловіки ігнорують усілякі норми та модні тендеції, зазвичай не надто далекоглядні. Однак це практичні та вперті особи, яким у більшості плювати на суспільну думку.

А є чоловіки – як сукня Valentino. І не будь яка, а червона сукня від Valentino. На перший погляд – нічого особливого. Однак справжні поціновувачі знають – таких суконь у світі – одиниці. Справжня сукня виділить Вас у натовпі. Однак остерігайтесь підробок, які при першій ліпшій нагоді тріснуть по швам.

Йдемо далі: чоловіки-шльопки. Ідеальний літній ваіант: не тиснуть, не натирають, а після відпочинку і викинути не шкода. Такий чоловік стане прекрасним кандидатом для літнього роману – легкий, майже не відчутний, підходить саме для відпочинку. А після 10 днів на курорті – ніхто нікому не дзвонить і усі всім задоволені.


Трапляються чоловіки – мереживна білизна. Гарячі, пристрасні, зводять з розуму. Найліпше підходять для палкого сексу, однак жити з такими – ну дуже важко. Не поїдеш же ти до бабці в село копати картоплю у мереживних панчохах. Серез плюсів: із ними почуваєшся впевнено, сексуально, а головне – жіночно.

Часто зустрічаються чоловіки-кеди. І Converse, і звичайні за 60 гривень з ринку. Такі собі "рубаха-парєнь". З ними легко і просто. І під сукню, і під шорти, і під спортивні штани чи джинси. На футбол/шашлики чи відривну поїздку. Одна проблемка – в оперу ви їх не затягнете =)


Маленька чорна сукня. Практично ідеальний чоловік. Підходить більшості жінок, варіюється залежно від типу фігури/характеру жінки. Ідеальний для виходу "у світ", за нього не соромно перед подругами, батьками й взагалі. Такий чоловік стане чудовим супутником у житті.

А ще – чоловіки подібні до взуття Christian Louboutin. (для чоловіків: таке взуття славиться цінами і дуууже високими підборами). Дивишся на картинці – шикарно. А потім згадуєш рівненські дороги  і розумієш – куди там. В такому взутті – на червону доріжку, а не на ринок. Отак і з чоловіками. Дивишся – ну розкішний мен, але…. 


І наостанок: чоловіки як домашня піжама . Твоя улюблена. І тобі щиросередечно плювати що скажуть оточуючі.Отак і саме твій чоловік – він тільки твій. І плювати що кажуть. Тобі добре, тобі комфортно, і ти нізащо не розміняєш улюблену піжаму на жодну сукню =)


А які типи чоловіків зустрічались вам, прекрасні дами? Чекаю ваших коментарів. А до чоловіків питання: а до якої категорії віднесете себе сам Ви? =)

©Zlit 2012ОновленняКонтакти