04.10.2013 00:16

Фільм, який вийшов зовсім недавно, та ще досі іде в кінотеатрах.
Сюжет. Історія доволі банальна в порівнянні з іншими фільмами. Студент програє всі свої гроші, та знаходить махінацію в найбільшому он-лайн казино. Їде в країну третього світу, і там відбуваються усі події. З точки зору сюжету та психологічного протистояння героїв, як на мене, то є кращі зразки, наприклад «Дожени мене, якщо зможеш» або «Ва-банк».
Актори. Бен Афлек та Джастін Тімберлейк. Перший не надто переконливо виглядає в ролі лиходія. Так склалось життя, що він для мене актор трьох ролей: «Армагедон», «Дівчина з Джерсі», «Перл Харбор». А негативний герой в його виконанні сірий. Джастін, а от він як студент виглядає органічно, особливо сподобався момент, коли в літаку герой Джастіна рятує батька.
Хотілося б окремо відмітити операторську роботу. Часто є відчуття того, що ви перебуваєте в місцях, де знято фільм. І загалом спосіб зйомки передає ефект присутності в Коста Риці, де власне і відбуваються події фільму.
Самі діалоги прописані не надто обдумано, непогано, але як то кажуть нічого особливого, бо я навіть не можу пригадати цитат, які мені запам’ятались.
Загалом на фільм сходити можна для легкої розрядки. Або він ідеально підійде для задніх рядів, хто має кого цілувати, той мене зрозуміє…
Приємного перегляду!