04.12.2012 17:08

Lost Soul

Один з останніх російських фільмів, знятий у стилі кримінальної комедії з надзвичайним чорним гумором. Сюжет доволі банальний, та і стиль оформлення взятий з фільмів Тарантіно, але… Є одне АЛЕ… Сенс, який вклали автори «між жартами». Вони точно описали ситуацію в Росії, протести і все таке інше. При чому, описали це однією фразою «русский бунт – беспощадний и бестолковый… все вышли побунтували, а потом разошлись обратно по домам ». Загалом чудова гра акторів, тонко переданий сенс, і шикарно написаний сценарій, і невідомо яким чином приплетений дільничний зі старої радянської комедії. А загалом дуже рекомендую переглянути і гарантую що ви надовго запам’ятаєте декілька крилатих фраз.

" - Поправьте меня – это ж не Шанель?
- Нет, это навоз."

Miss Gabriel

Абсурд і сарказм. Місцями жорсткуватий чорний гумор. І, як справедливо зазначив мій колега, досить точний опис ситуації. Загальне враження: фільм для людей з головою не плечах не тільки, щоб шапку носити. Якщо Ви хочете відпочити і "ге грузитись" – сходіть на "Сумєрки", оскільки "Соловей-разбойник" явно не підпадає під категорію фільмів "на поржать". Ні, звісно, гумор там відмінний, але смислового навантаження атм на порядок більше. Ствердження цінностей, я б навіть сказала доктринальних істин суспільства, хоч і в деколи абсурдних ситуаціях.

Дуже якісні саундтреки. Вміло і точно підібрані. Взяти на замітки: знайти список треків – і скачати =) Гра акторів – на високому рівні. Моя оцінка: 10/10 як для фільму, від якого спочатку не чекаєш філософських і моралістичних ідей.