Для тих, хто читає
Про життя

Все більше технології проникають у наш світ, і все гостріше ми відчуваємо потребу у адаптації звичних речей до умов технологічного прогресу.
Нині немало девайсів дають можливість читати електронні книги: смартфони, планшети, електронні книжки. Десь з півроку тому, я зробила собі подарунок – Kindle 4 Wi-fi (якщо комусь буде цікаво прочитати про цю штукенцію  - залюбки поділюсь враженнями). Однак як і всі власники такого роду засобів, я досить швидко задумалась над тим, де ж брати книжки і як їх впорядковувати…


Сьогодні хотілось би поділитись з усіма одним із улюблених сайтів-бібліотек. Одного разу одна хороша людина показала мені сайт: http://www.livelib.ru. Що ж цікавого і корисного пропонує цей сервіс? Немало:

  1. власна бібліотека – тут можна створювати список прочитаних книг. А також книг, які захочеться прочитати. Зручно, можна ставити рейтинг книги,  залишати рецензії, ділитись враженнями і підбирати цитати із книги.
  2.     Обширна бібліотека класичної і сучасної літератури: за напрямками, жанрами, авторами і т.д. Деколи знаходиш книги улюблених авторів, які раніше тобі були невідомі.
  3.    Досить обширний форум, який дає можливісить не тільки обговорювати прочитане, а й просити про рекомендайції для прочитання книг…
  4.    І найголовніше: опція електронного книгосховища дає можливість для скачування багатьох книг.

Зручно, швидко, корисно. Приємний і зрозумілий інтерфейс, опція "приватних повідомлень" для спілкування з окремими користувачами і загалом приємна атмосфера.

Якщо хтось таки надумає – мій нік на сайті  – MissGabriel – ласкаво прошу =)

©Zlit 2012ОновленняКонтакти