Fixfeel.com
Світ технологій

Днями наткувся на досить цікавий проект, із розряду соціальних мереж. Зроблений в Росії, тим не менше мені сподобалось його оформлення, сама ідея і навіть інтерфейс.

Ідея вираження наших емоцій через інтернет не така вже й нова, але я вперше бачу її достойне втілення. Отже перше, що впадає в око - це гарно підібрані кольори, також є інтеграція з основними соціальними мережами. Зайшовши, ми бачимо карту світу, і підсвічені певними емоціями країни. Проста та зрозуміла градація емоцій на сім позицій. Круглі аватарки: дрібничка але гарно виглядає. Ергономічне оформлення самих блоків з емоціями, а також блоки на стіні, що особливо подобаються. З мінусів проекту, це те що він не надто великий, а також те, що там просто спілкування переважно реченням двома, і ніде немає чатів. Хоча з іншої сторони, воно й правильно. 

Сам особисто користуюсь сайтом, в моменти коли просто треба, щоб хтось сказав, що все буде нормально. Народ на відміну від інших соц.мереж тут зібрався толерантніший, та нагадує клуб по інтересах.

Загалом приємна атмосфера. Особисто для себе це «куток, де можна покричати в небо». Сподіваюсь що надалі проект розростеться та буде успішним.

©Zlit 2012ОновленняКонтакти