Про Україну
Про життя
Ми навмисне не публікували нічого. Свою позицію опублікували ще на початку подій. Тепер хочеться сказати декілька слів як епілог. Як завжди, трохи на хлопський розум, додавши трошки патріотизму. Так вже годиться вірити в краще, для того щоб колись сонце усміхнулось лише нам.

Багато було сказано, але тим не менше. Перше, хочеться віддати честь Небесній Сотні, бо нема нічого величнішого ніж померти за ближніх своїх. Друге, ми таки нація, якби нас не намагались зіткнутись лобами, але ми нація. Я завжди в це вірив, і завжди буду вірити, так мене вчив дід.

Друге. Я чесно буду радий, коли «гоп-компанія» отримає своє і по всій радості закону, вони то заслужили.
Трошки про майбутнє. Згадую слова одного дядька після підписання Версальського договору: «Не важливо як воювали, важливо як поділять світ після війни». Слова як ніколи правдиві, і як ніколи вони нам і про нас. Стояли ми браво і непохитно, тепер питання хто знову стане у «коритця». І я поділяю думку Вакарчука, прем`єром має стати людина, яка буде «політичним смертником». Бо реформи будуть жорсткими, та в плані економіки Україні ще доведеться прохаркати кров`ю. Реформи будуть дуже непопулярні, і рейтинг цієї людини впаде до нуля. Але, так є велике але, ця людина ввійде в історію нашУ, як у історію Британії ввійшов Черчіль. Почитайте його біографію до другої світової війни, а потім ви переконаєтесь, що це  досить неоднозначна постать. Але під час війни потрібні дуже непопулярні та жорсткі рішення, але країна вистояла, і після того його майже боготворили.

Про старих і знов нових. Мені нинішня ВР нагадує ляльковий театр, який весь переодягається в костюми для нового спектаклю. Я не вірю майже нікому, але…  Але вибирати все одно з того, що є в наявності. Власне президенти та прем`єр-міністр будуть обрані з нинішніх, тому Порошенко і, можливо, Кличко. Власне з двох причин, один презентабельний, а інший зробить так, що бізнес було зручно мати, а більше я думаю і не треба все інше ми можемо зробити і самі.

Ми віримо в Україну, бо ми тут народились, вірити в щось інше явно не цікаво. Так як було вже не буде. Ми нація, а все інше то справа техніки, колись сонце і для нас засвітить особливо яскраво.

Слава Україні!
©Zlit 2012ОновленняКонтакти