Вона малює казки
Про життя
Художники бувають різними, одні малюють батальні сцени, а інші миловидні пейзажі. Є художники які малюють те чого не бачать… А є ті художники з якими ми знайомимось, коли ще не вміємо ходити та гриземо і кромсаємо книжки. Такі художники малюють казки.

Власне, хочу Вас познайомити з творчістю художниці, з творчістю якої я познайомився рік тому на порталі FixFeel. Її аккаунта там вже давно не має, але приємні спогади лишились. Її звуть Саша, родом вона з Росії, а саме з Пемзи. За освітою, якщо я не помиляюсь, вона математик. А найбільше в житті, мабуть, любить малювати.

Її малюнки – то окрема тема для окремої розповіді. Якщо коротко, то це частіше всього вона малює використовуючи туш. Надзвичайна любов до маленьких деталей. Сам художній штрих твердий, мабуть, через те, що вона математик, або є задатки для фехтування чи стрільби.  Самі малюнки частіше всього нагадують витонченого Бредбері.
 
Особливо хотілось би виділити любов до кішок, вони виглядають казково, трошки правда з очима як у лисичок, але то додає шарму. Також у неї була прекрасна серія Depression time, казкові сумні персонажі, які могли прийти або з дитячих снів, або з дитячої уяви після прочитання книжок, про неіснуючих, але добрих та сумних істот.

Чудова в малюнках гра кольору. Тони по дитячому насичені. Навіть коли все намальовано в три кольори, але в тому є свій чудовий шарм. Це неначе в дитинстві або кольори життя, або в тебе все чорно-біле, коли в тебе, наприклад, болить горло. А стиль наче мікс старого радянського та чого західного, але не зіпсованого та не попсового.

Власне, це все… На малюнкові для матеріалу моя улюблена аватарка Саші. Всім файного перегляду;)

©Zlit 2012ОновленняКонтакти