"Дань моді"
Про життя

   Кілька днів тому купив собі куртку. Знайомий дав телефон знайомого. Так би мовити «друг друга». Купив куртку: армійська штурмовка, австрійської армії. Два шари цупкої тканини, 5 кишень, капюшон вшитий в комір, зеленого кольору, дуже важка, вага біля двох кілограмів. Також хотілось відмітити якість виконання, всі шви абсолютно акуратно виконані, ніде не стирчать нитки. І ціна цій куртці виявилась 150 гривень, якщо брати нову то ціна складе 600 гривень.
Наступного дня зайшов в бутік подивитись аналоги, куртки там від 1000 гривень, з легкої тканини, коротенькі, і мені здалось що вони виглядають не надто гарніше армійської куртки. Якість виконання не надто вражає, скоріше навпаки. 


   Виникає логічне питання, навіщо?! Навіщо виробники нам везуть абсолютно погані речі з точки зору якості пошиття та матеріалів, чому навіть трендові речі швидко зношуються та абсолютно не продумані в плані користування: в них холодно. Вони швидко промокають, і абсолютно ніяка тканина. Чому ми рік за роком купуємо відверто неякісне… Це дань чому моді, чи ефект стада… При чому це прослідковується скрізь – дивлячись на нашу слабку, і напевно кращу половину людства, також частенько помічаю що лише деякі дівчата одягаються красиво і практично в доволі яскраві пальта синього чи жовтого, або ще якогось кольору, вони однотонні, але покрій робить їх вигляд абсолютно аристократичним, решта ходить в сірих речах, або в таких що нагадують палітру невдалого художника.
p.s. для всіх бажаючих, куртку я купив в магазині на перехресті О. Теліги та Дубенської, на вивісці якого було написано камуфляжі.

©Zlit 2012ОновленняКонтакти