Нам один рік
Створено нами
Рівно рік тому був запущений сайт та опублікований перший пост… Власне,  з того часу не багато речей змінились… Наш колектив трішки виріс, написано багато матеріалів. Хоча і змінилось не надто багато речей.

На даний момент сайт є вдруге повністю переписаним. Це авторська і експериментальна розробка. Дизайн та концепцію не ми не змінювали і не будемо змінювати, є речі які змінювати не варто… Наш колектив виріс на дві людини… Власне пару слів про авторів… LostSoul, то я, ну шо сказати про себе. Я та й я, програмую, часом пописую… MissGabriel наш редактор, та хто причісує нас всіх, і пише дуже чуттєво про найголовніші речі. ManeNebula - Філософ, колись будемо внукам розказувати, як писали разом. TheSecond пише рідко, але з надривом, ніби оголений нерв. Esso просто друг.

Дякую всім, хто слідкує за нами та читає нас. Дякую всім хто коментує та створює домашню атмосферу нашого сайту…
Піднімемо склянку кефіру за нас(ми за здоровий спосіб життя)…

Від редактора…
Нам би дуже хотілось розвиватись, знаходити нових людей та нові жанри. Не претензіозно-пафосні, а щирі, десь трохи найвно-цинічні, але відкриті і зрозумілі кожному… Але поспішати не варто, у нас ще все попереду.

Дякуємо всім вам за читання, коментарі та репости. Але головне – за те, що ви у нас є! Будемо старатись частіше радувати хорошими та цікавими матеріалами =)

©Zlit 2012ОновленняКонтакти